7

14 d'abril. Macià contra Companys

· 84min.

Manuel Huerga ("Salvador") dirigeix aquesta TV Movie guanyadora del Gaudí que recrea el que va passar durant els tres dies en que, l'any 1931, la República Catalana va estar vigent.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Manuel Huerga ("Salvador"), amb guió de Toni Soler, dirigeix aquesta TV Movie guanyadora del Gaudí que recrea el que va ocórrer durant els tres dies en què, l'any 1931, la República Catalana va estar vigent.

Una ficció televisiva, camuflada sota l'aparença d'un documental, presumptament enregistrat el 1932, però amb els mètodes, l'estil i els mitjans actuals. Gràcies a aquesta llicència temporal, els protagonistes d'un dels episodis cabdals de la Catalunya del segle XX, Francesc Macià i Lluís Companys, comenten els fets en primera persona, mentre una càmera tafanera ens ajuda a reviure el que va passar a Barcelona entre el 14 i el 17 d'abril de 1931, els tres dies de vigència de la República Catalana.

Direcció i repartiment

Direcció:
Manuel Huerga

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Espanya

Sense opinions

8

"Pràcticament tot l'star-system català treu el cap en aquesta producció. Extraordinari Fermí Reixach com a Macià i brillant Pere Ponce com a Lluís Companys."

Mònica Planas de Diari Ara