8,3

1985

· 85min.

Una de les últimes joies del cinema indie nord-americà. Una intel·ligent, intensa i punyent pel·lícula premiada en múltiples festivals com el Fire! de Barcelona.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una de les últimes joies del cinema indie nord-americà. Inspirant-se en el seu premiat curtmetratge homònim, Yen Tan narra en intens blanc i negre la història d'un jove tancat a l'armari que torna al seu poble natal a Texas al costat de la seva conservadora família durant la primera onada de crisi d'infeccions de sida als Estats Units. Una intel·ligent, intensa i punyent pel·lícula premiada en múltiples festivals com el Fire! de Barcelona. 

Adrian (Cory Michael Smith), un jove gai que no ha sortit de l'armari, torna a la seva ciutat natal a Texas per a passar el Nadal, durant la primera crisi de la sida als Estats Units. Càrrega en la seva motxilla amb una tragèdia indescriptible que ha patit a Nova York. L'Adrian aconsegueix connectar de nou amb el seu germà i amb el seu amic de la infància, mentre busca la manera d'explicar als seus conservadors i devots pares el que li ha passat.

Direcció i repartiment

Direcció:
Yen Tan

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Estats Units