8,9

A Film About Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band

· 101min.

Emotiva mirada a un preciós (i exitós) experiment. Una escola de música forma una Big Band infantil. Darrere l'esforç, un somiador: el compromès director Joan Chamorro.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Emotiva mirada a un preciós (i exitós) experiment. Una escola de música forma una Big Band infantil. Darrere l'esforç, un somiador: el compromès i entusiasta director, Joan Chamorro. Però cada nen és protagonista d'aquesta història d'entusiasme, docència i magnífic swing.
Documental sobre la Sant Andreu Jazz Band. La jove orquestra, dirigida per Joan Chamorro, reuneix a nens i nenes d'entre 6 i 18 anys al voltant d'un repertori de jazz clàssic que omple els auditoris més importants del país. La pel·lícula és un viatge de la mà del director de l'orquestra, que ens submergeix en un mètode d'ensenyament tan singular com els resultats que genera. Una història que ens farà vibrar amb la posada en escena del talent d'aquests nens i ens emocionarà a través de totes les sensacions que són capaços de despertar. En aquest viatge els acompanyen Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon i Ricard Gili, músics admirats per tots els amants del jazz que alimenten l'esperit musical de trajectòries tan precoces com la d'Elsa, que amb sol 6 anys toca la trompeta com un àngel.

Direcció i repartiment

Direcció:
Ramon Tort

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Català

Més informació

País:
Espanya
Estrena en cinemes:
01/11/12
Veure fitxa:
IMDB