7,2

A la platja sola de nit

· 101min.

L'obra amb la qual Hong Sangsoo va respondre als titulars de la premsa sobre la seva relació amb Kim Minhee, que va guanyar el Premi a la Millor Actriu a Berlín pel seu paper al film.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Les pel·lícules de Hong Sangsoo sempre conviden a ser llegides en clau autobiogràfica, però la seva dinovena pel·lícula potser és la més personal de totes les que ha fet, una temperada i clara resposta als frenètics titulars de premsa que van fer tremolar la seva vida després de fer-se pública la seva relació amb l'actriu Kim Minhee. Centrada en la portentosa interpretació de la Kim, que va guanyar el Premi a la Millor Actriu al Festival de Berlín, "A la platja sola de nit" és l'obra d'un mestre a la cerca de noves capes de profunditat emocional en el seu cinema. 

Després de mantenir una aventura amb un home casat, la famosa actriu Younghee decideix prendre's un respir. Per a això viatja a la ciutat d'Hamburg, on es quedarà a casa d'un conegut. Això no impedirà que segueixi pensant en allò que va deixar enrere.

Direcció i repartiment

Direcció:
Hong Sang-soo

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Coreà • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
On the beach at night alone
Gènere:
Drama
Estrena en cinemes:
08/12/17
Recaptació: 45.828,00 €
Espectadors: 8.266