7,4
Premier

A la vall d'Elah

· 116min.

Tommy Lee Jones va ser nominat a l'Oscar pel seu paper en aquest film inspirat en el cas de Richard T. Davis, combatent a la Guerra d'Iraq assassinat poc després de tornar als EUA.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Tommy Lee Jones va ser nominat a l'Oscar al Millor Actor Secundari pel seu paper en aquesta pel·lícula inspirada en el cas real de Richard T. Davis, combatent a la Guerra d'Iraq assassinat al poc temps de tornar als Estats Units.

Després d'haver servit a l'Iraq, Mike Deerfield (Jonathan Tucker) desapareix i és declarat absent sense permís. Quan el seu pare, Hank Deerfield (Tommy Lee Jones), un policia militar retirat, i la seva dona Joan (Susan Sarandon) reben la trucada telefònica comunicant-los la inquietant notícia, Hank surt a la recerca del seu fill. L'Emily Sanders (Charlize Theron), inspectora de policia de la zona en la qual es va veure el Mike per última vegada, és l'encarregada del cas. Augmenten les proves sobre el cas que sembla tractar-se, cada vegada més, d'un crim i no d'una desaparició. Sanders no trigarà a veure's enfrontada amb els alts comandaments militars. El cas ha de quedar en l'oblit però el Hank no ho permetrà.

Direcció i repartiment

Direcció:
Paul Haggis

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
In the Valley of Elah
Gènere:
Drama
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
18/01/08
Recaptació: 2.046.481,53 €
Espectadors: 353.922
Veure fitxa:
IMDB