7,6

Ainhoa: Yo no soy esa

· 100min.

Una confessió personal es converteix en el retrat de tota una època, l'Espanya dels 90 a través dels textos, vídeos i fotografies que va deixar Ainhoa Mata després de la seva mort.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Després de "El gran vuelo", Carolina Astudillo torna a centrar-se en la figura d'una dona, però aquest cop molt diferent. L'Ainhoa lluita per sobreviure en un entorn per a ella asfixiant: l'Espanya dels anys 90. A través dels seus escrits i vídeos es veu com és en realitat, però el que comença com una confessió personal acaba sent el retrat de tota una època a través d'una perspectiva femenina. 

Ainhoa Mata Juanicotena va néixer en el si d'una família que va filmar, gravar i fotografiar la seva vida durant molts anys. En la seva adolescència, a finals de la dècada dels vuitanta, l'Ainhoa va començar a escriure el que no va voler explicar-li a ningú. Els diaris de vida que va conservar fins a la seva mort descriuen una dona diferent de la que van conèixer els seus familiars i amics. Diaris íntims que desvetllen una infinitat de temàtiques relacionades amb l'experiència femenina i sobre els que han escrit altres dones al llarg de la història. No importa la llunyania geogràfica o temporal, conflueixen temes, sensacions i estats d'ànim.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya