7,3

Air Doll

· 112min.

La fantasia i el romanç es donen la mà en aquesta adaptació del manga homònim de Yoshiie Goda en la qual l'actriu Bae Doo-Na (THE HOST) és una nina inflable que cobra vida.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La fantasia i el romanç es donen la mà en aquesta adaptació del manga homònim de Yoshiie Goda en la qual l'actriu coreana Bae Doo-Na (THE HOST) interpreta a una nina inflable que cobra vida i abandona al seu amo per descobrir el món de noves emocions i sensacions que l'espera a l'exterior. 

Una nina inflable de mida natural viu en un modest pis de Tòquio. No parla ni es mou. Però és l'única companya del seu amo, un home de mitjana edat. Ell li parla, la banya i li fa l'amor cada dia quan torna de la feina. La rutina diària es trenca quan la fantasia es fa realitat. De sobte, la Nina Inflable cobra vida i té ànima. Acaba de néixer i no entén el què passa al seu voltant, tot i que s'adona que existeix un món esperant a ser explorat més enllà de les parets del pis. Amb el temps, la nina s'atreveix a sortir al món exterior, i se sent fascinada per tot el que veu. Coneix a moltes persones de tot tipus, però cap és capaç d'explicar-li el que significa "estar viu". 

Direcció i repartiment

Direcció:
Hirokazu Kore-eda

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Japonès

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Japó
Estrena en cinemes:
18/06/10
Recaptació: 54.730,00 €
Espectadors: 9.122
Veure fitxa:
IMDB

Pel·lícula estranya però curiosa!
Amb un començament una mica gruller del film poc a poc guanya força.
La pel·lícula va de menys a més, amb un final que no deixa indiferent.