8,2

Alabama Monroe

· 112min.

Nominada a l'Oscar a la Millor Pel·lícula Estrangera, és l'encreuament més meravellós que podria sortir entre BLUE VALENTINE i DECLARACIÓ DE GUERRA.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Nominada a l'Oscar a la Millor Pel·lícula Estrangera, és l'encreuament més meravellós que podria sortir entre BLUE VALENTINE i DECLARACIÓ DE GUERRA. Un drama majúscul amb cançons inoblidables que ha erigit al seu autor en un dels principals referents del cinema europeu d'autor contemporani. Una obra intensa i colpidora que descriu amb extrema sensibilitat, de vegades dolorosa, la lluita d'una parella.
ALABAMA MONROE narra la història d'amor entre l’Elise i el Didier. Ella té una tenda de tatuatges, ell toca el banjo en una banda. El seu és un amor a primera vista, malgrat les seves diferències. Ell parla, ella escolta. Ell és ateu i un ingenu romàntic. Ella té una creu tatuada al coll i els peus a terra. La seva felicitat es completa amb el naixement de la petita Maybelle. Per desgràcia la nena emmalalteix amb 6 anys i els seus pares reaccionen de manera molt diferent.

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
The Broken Circle Breakdown
Gèneres:
Drama, Musical
País:
Bèlgica
Estrena en cinemes:
14/02/14
Veure fitxa:
IMDB