6,9

Amateurs

· 98min.

Estrena a Espanya. Una enèrgica i commovedora història d'amistat que celebra la diversitat i la solidaritat sense renunciar a les desigualtats racials i de classe.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Estrena a Espanya.La segona pel·lícula de Gabriela Pichler, guanyadora del Giraldillo d'Or pel seu debut "Come, duerme, muere", és una enèrgica i commovedora història d'amistat que celebra la diversitat i la solidaritat sense renunciar a les desigualtats racials i de classe. 

Benvingut a Lafors! El petit municipi de Lafors espera resoldre la seva sequera econòmica atraient a un supermercat de descompte alemany. Amb la idea de reforçar i promocionar la seva candidatura, des de l'alcaldia se'ls demana als joves estudiants de l'escola local de Lafors que produeixin vídeos promocionals sobre la seva ciutat natal, però la cosa no surt com s'esperava. El projecte se suspèn, però dues noies decideixen seguir treballant en el seu documental costi el que costi. Són dos estudiants de secundària, ambdues immigrants de color, però de diferents estrats socials. L'Aida ha arribat a Suècia amb la seva família i la seva mare treballa de netejadora a l'edifici del govern local, mentre que la Dana ha estat adoptada per una parella kurd-sueca de classe mitjana alta.
Aquesta pel·lícula opta al Premi de la Crítica de l’ACCEC.

Direcció i repartiment

Direcció:
Gabriela Pichler

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Amatörer
Gènere:
Comèdia
País:
Suècia