8

Amazona

· 78min.

Una història fascinant entre dues dones, mare i filla, que ens situa davant d'un dilema moral sobre els límits de la llibertat i la responsabilitat.<br>
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una història fascinant entre dues dones, mare i filla, plena de converses que fan saltar espurnes, que ens situa davant d'un dilema moral sobre els límits de la llibertat i la responsabilitat. 

Què fa que una dona sigui bona mare? És necessari renunciar als teus propis somnis, per extrems que siguin, quan tens fills? Clare Weiskopf, la directora del film, tenia 11 anys quan la seva mare va fugir a la jungla colombiana, abandonant-la a ella i al seu germà petit. Trenta anys després, la Clare es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per buscar respostes i tancar ferides. Necessita tenir el seu propi concepte del significat de la maternitat. Un viatge a les profunditats de l'Amazones que li servirà per explorar una relació que creia perduda i que la transportarà a l'interior del seu propi ésser, l'únic camí possible per reconciliar-se amb ella mateixa.

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Colòmbia