8,3

Amor sota l'arç blanc

· 114min.

Basada en la novel·la del mateix títol de l'aclamat autor Ai Mi, de la qual s'han venut tres milions d'exemplars des de la seva publicació el 2007.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Basada en la novel·la del mateix títol de l'aclamat autor Ai Mi, de la qual s'han venut tres milions d'exemplars des de la seva publicació el 2007. Seleccionada per la revista setmanal ‘Àsia Weekly’ com la Millor Novel·la de l'Any en llengua xinesa i molt aplaudida per altres autors, crítics i lectors a tot el món.
Jing, una col·legiala ingènua de la ciutat, ha de traslladar-se a un remot poble a la muntanya per a la seva “reeducació” durant la Revolució Cultural. El seu pare ha estat empresonat per ser de dretes, i la seva mare lluita per alimentar als seus tres fills. La Jing sap que tant el seu futur com el benestar de la seva família depenen del seu bon comportament en opinió de les autoritats. Un error seria suficient per arruïnar les seves vides. Però la seu prudent i tranquil·la existència es veu trastocada quan s'enamora del Sun, l'encantador fill d'un militar d'elit. A causa de la diferència social que els separa, un romanç entre ells és impensable. Més encara, perillós. Però l'atracció és mútua, poderosa i innegable.

Direcció i repartiment

Direcció:
Zhang Yimou

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Mandarí
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Shan zha shu zhi lian (The Love of the Hawthorn Tree)
Gènere:
Drama
País:
Xina
Estrena en cinemes:
31/08/12
Recaptació: 591.467,40 €
Espectadors: 88.066
Veure fitxa:
IMDB