7,7

Ancien i el món màgic

· 111min.

La nova pel·lícula de Kenji Kamiyama (009 RE CYBORG) està protagonitzada per una adolescent que, en els seus somnis, es la princesa del regne màgic de Coronia.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La nova pel·lícula d'animació del director Kenji Kamiyama, que va saltar a la fama gràcies al suport del seu mentor Mamoru Oshii en donar-li les regnes de la sèrie GHOST IN THE SHELL: STAND ALONE COMPLEX. Anys més tard, i de la mà de Production IG, va aconseguir el reconeixement internacional amb 009 RE CYBORG, en la qual ja demostrava uns valors que ha confirmat amb ANCIEN I EL MÓN MÀGIC: grans personatges femenins, múltiples realitats, i una mà ferma a l'hora de barrejar històries fantàstiques amb punyents reflexions sobre l'actual societat japonesa. 

Som a l'any 2020, i només falten tres dies per a la inauguració dels Jocs Olímpics de Tòquio. La Kokone és una jove estudiant que, a més d'ajudar al seu pare vidu amb les tasques de la casa, ha d'esforçar-se per mantenir-se desperta cada dia a classe. En els seus somnis sempre es converteix en la jove princesa Ancien del regne màgic de Corònia, defensat pels fantàstics Motoroides dels atacs del terrible Colós. Però molt aviat la línia que separa el somni de la realitat començarà a difuminar-se quan el seu pare sigui segrestat per uns homes misteriosos i la Kokone hagi d'embarcar-se en una aventura per descobrir el veritable passat de la seva família.

Direcció i repartiment

Direcció:
Kenji Kamiyama

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Japonès • Subtítols: Català
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Ancien and the magic tablet (Hirune Hime: Shiranai Watashi no Monogatari)
Gèneres:
Animació, Drama
País:
Japó
Estrena en cinemes:
20/10/17