7

Ànima

· 88min.

Pel·lícula melodramàtica i amb un fort component social que narra els últims instants de la vida de l’Emilia, abocada a un viatge sense retorn pels dolorosos racons dels seus records.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una pel·lícula melodramàtica i amb un fort component social que narra els últims instants de la vida de l’Emilia, una dona anònima abocada a un viatge sense retorn pels dolorosos racons d’una memòria plena de vivències, emocions i contrastos. 

Imatges oníriques i poètiques conviuen amb la cruesa d’una realitat social esfereïdora però terriblement actual, demostrant que, de vegades, l’elecció que fem de les ànimes que ens han d’acompanyar en la nostra vida no és la correcta. A través de la protagonista, l’espectador recorrerà un riu de sensacions que va de la tendra nostàlgia de la infantesa fins a la dura realitat del present, un context de misèria i degradació que no pot deixar ningú indiferent, passant pels intensos records d’una dècada, la dels 80, en la que semblava que tot era possible.

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
23/01/14
Recaptació: 420,00 €
Espectadors: 56

Sense opinions

8

"Ànima no deixa indiferent. Al contrari, crea en l’espectador una barreja de sentiments oposats i fa que no puguis deixar de veure la successió d’imatges oníriques i crues fins al final. Aclaparadora."

Yolanda Falcón de Hora Nova

7

"Colpeix al fons dels cors, amb una historia de vida duríssima."

de Nació Digital