3,7

Aquesta nit o mai

· 93min.

Ventura Pons adapta la obra de teatre 20x20, de Joan Barbero, en aquesta divertida comèdia d'embolics que, en principi, havia de ser una sèrie de televisió.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Ventura Pons adapta la obra de teatre 20x20, de Joan Barbero, en aquesta divertida comèdia d'embolics que, en principi, havia de ser una sèrie de televisió.
Què passaria si la revetlla de Sant Joan una mà invisible, no gens innocent, escollís catorze persones a l'atzar i un llibre titulat "El somni d'una nit d'estiu" per organitzar un viatge divertidíssim a través d'una Barcelona banyada en foc i tot això esdevé un joc delirant d'amor, passió i gelosia?
Què podria passar si la Marga (Marta Fernández Muro), una directora de cinema alcohòlica i miop, es quedés sense protagonista per a la seva propera pel.lícula una setmana abans de començar el rodatge?
I si el seu amant, el Nacho (Àngel Burgos), fos un antropòleg impotent que aprofita els viatges a Sud-Àfrica per tràfic de diamants?
I si la Baba (Lloll Bertran), una perruquera post-moderna, decideix trencar amb el Lluís (Camilo Rodríguez), un gigoló que treballa com a transformista, perquè ha d'escolllir entre matenir-lo a ell o a la seva psiquiatra?
Com podríem lligar aquests personatges amb l'Agustina (Amparo Moreno), una vídua propietària d'una barreteria que ha fet de l'insomni la seva segona professió, i que per acabar-ho d'adobar té una filla santa, la Maria (Blanca Pàmpols), estudiant de Biologia, a punt de morir d'anèmia per culpa dels estigmes?
I si tot això ho barregem amb el senyor Oliveros (José Maria Cañete), gàngster d'opereta, propietari del cabaret on treballa el Johnny (Mingo Ràfols), una mena de follet multiforme en any sabàtic?
I si hi afegim quatre estudiants de Biologia enamorats de qui no devien: la Cristina (Mònica López), una ecologista de llengua esmoladíssima, la Carme (Maria Lanau), "la más zorra del lugar", el Xavier (Marc Martínez), un pijo amanerat i el Pere (Santi Ricart), un poca-vergonya simpàtic?
És obvi que, si una ment malalta decidés organitzar un embolic d'una embergadura semblant la revetlla de Sant Joan només podria ser Aquesta nit o mai.

Direcció i repartiment

Direcció:
Ventura Pons

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Comèdia
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
05/03/92
Recaptació: 208.786,53 €
Espectadors: 74.590
Veure fitxa:
IMDB