Aquesta nit o mai
Aquesta nit o mai

Aquesta nit o mai

Àudio i subtítols

Versió en Català

dirección

Ventura Pons

País

Espanya

Any de producció

1992

Gènere

Comèdia

Estrena en cinemes

05/03/92

Recaptació

€ 208.786,53

Espectadors

74.590

Veure fitxa

IMDB

Sobre la pel·lícula

Ventura Pons adapta la obra de teatre 20x20, de Joan Barbero, en aquesta divertida comèdia d'embolics que, en principi, havia de ser una sèrie de televisió.
Què passaria si la revetlla de Sant Joan una mà invisible, no gens innocent, escollís catorze persones a l'atzar i un llibre titulat "El somni d'una nit d'estiu" per organitzar un viatge divertidíssim a través d'una Barcelona banyada en foc i tot això esdevé un joc delirant d'amor, passió i gelosia?
Què podria passar si la Marga (Marta Fernández Muro), una directora de cinema alcohòlica i miop, es quedés sense protagonista per a la seva propera pel.lícula una setmana abans de començar el rodatge?
I si el seu amant, el Nacho (Àngel Burgos), fos un antropòleg impotent que aprofita els viatges a Sud-Àfrica per tràfic de diamants?
I si la Baba (Lloll Bertran), una perruquera post-moderna, decideix trencar amb el Lluís (Camilo Rodríguez), un gigoló que treballa com a transformista, perquè ha d'escolllir entre matenir-lo a ell o a la seva psiquiatra?
Com podríem lligar aquests personatges amb l'Agustina (Amparo Moreno), una vídua propietària d'una barreteria que ha fet de l'insomni la seva segona professió, i que per acabar-ho d'adobar té una filla santa, la Maria (Blanca Pàmpols), estudiant de Biologia, a punt de morir d'anèmia per culpa dels estigmes?
I si tot això ho barregem amb el senyor Oliveros (José Maria Cañete), gàngster d'opereta, propietari del cabaret on treballa el Johnny (Mingo Ràfols), una mena de follet multiforme en any sabàtic?
I si hi afegim quatre estudiants de Biologia enamorats de qui no devien: la Cristina (Mònica López), una ecologista de llengua esmoladíssima, la Carme (Maria Lanau), "la más zorra del lugar", el Xavier (Marc Martínez), un pijo amanerat i el Pere (Santi Ricart), un poca-vergonya simpàtic?
És obvi que, si una ment malalta decidés organitzar un embolic d'una embergadura semblant la revetlla de Sant Joan només podria ser Aquesta nit o mai.

Premis
Te la recomanem per...

Direcció i repartiment

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

No comments