7,2

Ara sí, abans no

· 121min.

Guardonada amb el Premi a la Millor Pel·lícula als festivals de Gijón i Locarno. Una obra tan intel·ligent com divertida sobre el paper de la imaginació en la vida quotidiana.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Guardonada amb el Premi a la Millor Pel·lícula als festivals de Gijón i Locarno, aquesta pel·lícula del mestre Hong Sangsoo és una obra tan intel·ligent com divertida sobre el paper de la imaginació en la vida quotidiana, a través d'una possible història d'amor explicada dues vegades amb petites variacions, interpretada amb mestria per Jung Jaeyoung i Kim Minhee.


Un director de cinema independent arriba a la seva destinació un dia abans per error. Aprofitant l'excés de temps lliure, entra en un palau restaurat on coneix a una jove artista, amb la qual passa la resta del dia: visitant el seu estudi, coneixent la seva obra, sopant, prenent alguna cosa junts... fins que ella planteja una pregunta amb una resposta que ho canvia tot. És probable que si el dia tornés a començar tots dos es comportarien de forma diferent, però això ja no es podrà saber ¿o potser sí?

Direcció i repartiment

Direcció:
Hong Sang-soo

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Coreà • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Right Now, Wrong Then
Gèneres:
Romàntica, Drama
Estrena en cinemes:
06/05/16
Recaptació: 88.857,00 €
Espectadors: 15.744
Veure fitxa:
IMDB

Títols similars