5,9

Bang Gang

· 94min.

Són joves, atractius i afortunats. Tenen parelles (en plural), consumeixen drogues i actuen en vídeos que Youtube mai publicaria. Benvinguts al KIDS de la generació millenial.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Són joves, atractius i afortunats. Tenen parelles (en plural), consumeixen drogues (en abundància) i actuen en vídeos que Youtube mai publicaria. Benvinguts al KIDS de la generació millenial.
L'explícit de les escenes sexuals va provocar que el film acabés en el punt de mira de Promouvoir, l'associació ultra que ha aconseguit censurar a França ANTICRISTO, de Lars von Trier, i LA VIDA D’ADÈLE, d’Abdellatif Kechiche. Amb permís de LOVE, del Gaspar Noé, el premi al film francès més eròtic de l’any 2015 li correspon a aquest primer llarg d'Eva Husson. Inspirant-se en un cas real, la directora explora les formes contemporànies de la sexualitat juvenil amb un ull posat al cinema independent nord-americà i l'altre a les pel·lícules de letargia estiuenca típicament mediterrànies. I explica com els protagonistes, una colla d'adolescents d'un poble del sud de França, passen de la clàssica festa d'institut a l'orgia despreocupada convocada via mòbil. Una experiència portada al límit que els canviarà la vida.

Direcció i repartiment

Direcció:
Eva Husson

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Francès

Més informació

Títol original:
Bang Gang: A modern love story
Gèneres:
Drama, Eròtica
País:
França
Veure fitxa:
IMDB

Títols similars