8,2

Bar Bahar: Entre dos mons

· 103min.

La pel·lícula més premiada del Festival de Sant Sebastià del 2016. Un cant a la llibertat fet per dones i que parla del que suposa ser dóna sota el jou de la religió i la tradició.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

BAR BAHAR: ENTRE DOS MONS se submergeix en l'univers femení de la mà d'una directora i tres actrius que narren la història de tres joves palestines que s'instal·len a Tel Aviv. Una pel·lícula sobre dones, realitzada per dones, merescudament guardonada amb nombrosos elogis gràcies al seu compromís social i a la seva qualitat cinematogràfica. El Premi de la Joventut, el Premi TVE Una altra Mirada i el Premi Sebastiane obtinguts al Festival de Sant Sebastià del 2016, on va competir a la secció Nuevos Directores, donen bona fe.

La Salma, la Laila i la Nur no encaixaran mai. Palestines amb passaport israelià, opten per viure una vida de llibertat a Tel Aviv, lluny dels seus llocs d'origen. Les tres busquen l'amor, però com a joves palestines aviat s'adonaran que una relació escollida per elles no és una cosa fàcilment assolible. Hauran de triar el seu lloc al món, sigui a la ciutat o en els seus respectius pobles.

Direcció i repartiment

Direcció:
Maysaloun Hamoud

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Àrab • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Bar Bahar (In Between)
Gènere:
Drama
Països:
Israel, França
Estrena en cinemes:
28/10/16
Recaptació: 14.737,00 €
Espectadors: 2.513

Impressionant. La millor pel·lícula que hem vist últimament. Molt interessant també pel tractament de gènere.

tferna1

Un retrat interessant de la vida de tres noies en un món masclista i opressiu.