7,4

Barbara

· 101min.

Gran pel·lícula alemanya sobre espionatge, seleccionada per a l'Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa pel seu país.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Gran pel·lícula alemanya sobre espionatge, seleccionada per a l'Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa pel seu país.
Si bé l'anècdota se situa l’any 1980, hi ha pocs signes que permetin identificar l'època quan veiem arribar a la doctora Barbara a l'hospital d'un petit poble de l'antiga República Democràtica Alemanya. Un desplegament refinat de detalls de temps i lloc és el que ens permet connectar-nos amb la protagonista, anar comprenent el què s'oculta. En aquests silencis i interessos –treballats per Nina Hoss amb una economia gestual extraordinària– la fèrria concentració de Barbara anirà esquerdant-se, com sol ocórrer amb les fràgils i apassionades criatures de Christian Petzold. Amb un domini admirable de la millor tradició narrativa clàssica i al mateix temps recuperant les marques i tòpics dels films “de metges” del cinema alemany dels 50 i 60, el director construeix un relat que sempre fa partícip l'espectador en aquesta operació de canvi del seu personatge.

Direcció i repartiment

Direcció:
Christian Petzold

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Barbara
Gènere:
Drama
País:
Alemanya
Estrena en cinemes:
05/04/13
Recaptació: 461.987,30 €
Espectadors: 66.648
Veure fitxa:
IMDB