3,5

Barcelona 1714

· 119min.

Èpica recreació del Setge de Barcelona, una de les darreres operacions militars de la Guerra dels Catalans. Una història d'amor i guerra, supervivència i ideals.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Èpica recreació del Setge de Barcelona, una de les darreres operacions militars de la Guerra dels Catalans. Una història d'amor i guerra, supervivència i ideals. Una història atemporal i sense fronteres entre la vida i la mort. La pel·lícula s'ha rodat utilitzant una mescla d'imatges reals rodades, fotografies i espais en 3D, unes tècniques que no s'han utilitzat anteriorment en cap altre projecte cinematogràfic català.

"Barcelona 1714" és la història de l'Agnès, una noia que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. Amb la vitalitat de la seva joventut, l'Agnès aspira a viure, a fugir de la ciutat, fet que no pot entendre en Jan, jove oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva pàtria. Després de molts rencontres, decepcions i dures experiències, l'Agnès haurà de prendre una decisió vital: pujar al darrer vaixell que sortirà de la ciutat o quedar-se a lluitar fins al darrer moment, al costat de la seva gent.

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català • Subtítols: Anglès

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
20/09/19
Recaptació: 98.330,00 €
Espectadors: 15.868