6,7

Beethoven

· 120min.

Espectacular biopic sobre la figura del cèlebre compositor Ludwig van Beethoven, produït per Beta Cinema per a commemorar el 250 aniversari del seu naixement.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Espectacular biopic sobre la figura del cèlebre compositor Ludwig van Beethoven, produït per Beta Cinema per a commemorar el 250 aniversari del seu naixement  que se celebra al desembre de 2020. Apassionat per la música, la llibertat i la veritat, la seva vida serà una batalla contra les convencions. Un inconformisme que li permetrà construir una obra inigualable en la història de la música que perdurarà per sempre. 

1779. Louis van Beethoven, de vuit anys, ja és conegut com un nen prodigi musical. Aprèn a seguir el seu propi camí, per a disgust de les persones que l'envolten. Anys més tard, coneix a Mozart en temps d'agitació política. El seu caràcter poc convencional i la Revolució Francesa provoquen un incendi en el seu cor: Louis no vol servir a cap mestre, només a les arts! Fent front a temps de tragèdies familiars i amor no correspost, gairebé es dóna per vençut. No obstant això, el 1792 arriba a Viena per a estudiar amb Haydn. La resta de la història ja és Història.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Alemany • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Louis van Beethoven
Gèneres:
Biòpic, Drama