7,6

Beyond Outrage

· 112min.

Takeshi Kitano torna al cinema de yakuzes en aquesta seqüela de la reeixida OUTRAGE (2010). Més violencia, més sang, més brutalitat.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Amb una violència més seca que mai, OUTRAGE (2010) va ser una volta triomfal en tota regla. Kitano tornava als orígens, al cinema d'acció, a les violentes històries de yakuzas. BEYOND OUTRAGE n'és la seqüela i arriba tot just dos anys després de l'estrena d'una primera part que va aconseguir reconciliar la crítica internacional amb el mític director japonès després uns últims anys dedicats a projectes més personals.

Cinc anys després del seu ingrés a la presó i la seva aparent mort, l'Otomo (Takeshi Kitano) és alliberat pel detectiu Kataoka (Fumiyo Kohinata) perquè pugui cobrar merescuda venjança contra el cap Kato (Tomokazu Miura) i el seu ajudant Ishihara (Ryo Kase) per la traïció que van cometre. Mentrestant, les disputes entre les famílies Sa i Hanabishi s'intensifiquen a mesura que les dues van conduint els seus negocis criminals cap al món de la política.

Direcció i repartiment

Direcció:
Takeshi Kitano

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Japonès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Autoreiji Biyondo (Beyond Outrage)
Gèneres:
Thriller, Acció
País:
Japó
Veure fitxa:
IMDB