8,3

Binti

· 90min.

Guardonada l'any 2020 com la Millor Pel·lícula Infantil per la European Children’s Film Association. Una nena de 12 anys sense papers s'amaga de la policia a la cabanya d'un amic.

Sobre la pel·lícula

Guardonada l'any 2020 com la Millor Pel·lícula Infantil per la European Children’s Film Association. Una nena de 12 anys sense papers s'amaga de la policia a la cabanya d'un amic.


La Binti té dotze anys. Va néixer al Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Tot i que no tenen papers, la Binti vol viure una vida normal i somia amb convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana. L’Elias, d’onze anys, viu sol amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que es va establir al Brasil per fer una nova vida. Quan la policia entra a casa de la Binti i ha de fugir, la nena es refugia a la cabanya de l’arbre de l’Elias i poc després idea la solució perfecta per a tots els seus problemes: si pot assegurar que el seu pare i la mare d’Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. Binti s’uneix al Club de Suport dels Okapi d’Elias i, mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè la Christine s’enamori d’en Jovial.

Direcció i repartiment

Direcció:
Frederike Migom

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Varis • Subtítols: Espanyol

Més informació

Gèneres:
Drama, Infantil