7,8

Boges d'alegria

· 116min.

La gran sensació del Festival de Valladolid del 2017. Una comèdia d'aventures urbanes divertida i humana que també es una mena de psicodèlic (i terapèutic) conte de fades.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Va ser la gran sensació del Festival de Valladolid del 2017, on no només es va fer amb el Premi del Públic, sinó també amb la preuada Espiga d'Or. Després d'acumular més d'un milió d'espectadors a Itàlia, BOGES D'ALEGRIA arriba a FilminCAT. Una comèdia d'aventures urbanes divertida i humana que també és una mena de psicodèlic (i terapèutic) conte de fades.

La Beatrice (Valeria Bruni Tedeschi) és una comtessa xerraire i milionària que està convençuda de trobar-se entre els cercles íntims dels líders polítics mundials. La Donatella (Micaella Ramazzotti), és una jove tatuada, vulnerable i introvertida, embolicada en el seu propi halo de misteri. Totes dues són pacients de Villabiondi, una delirant institució psiquiàtrica. La seva genuïna i atípica amistat els farà viure una emocionant i impredictible aventura que posarà de manifest "l'altre manicomi" a cel obert que s'amaga en el món de les persones aparentment assenyades.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Italià • Subtítols: Espanyol i Català

Més informació

Títol original:
Like Crazy (La pazza gioia)
Gènere:
Drama
País:
Itàlia
Estrena en cinemes:
17/03/17
Recaptació: 549.312,00 €
Espectadors: 91.552

Títols similars