7,2
Premier

Bons principis

· 106min.

Comèdia dramàtica sobre un home en plena crisi dels 40 i el seu salvador, un gos anomenat "Estúpid" amb el qual mantindrà una amistat commovedora.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Després de l'esplèndida "Una raó brillant", Yvan Attal signa una tendra comèdia dramàtica basada en el best seller de John Fante "A l'oest de Roma", acompanyat d'una radiant Charlotte Gainsbourg.  

El Henri (Yvan Attal) és un escriptor de mitjana edat en crisi: fa més de 20 anys que va escriure un best seller però des de llavors no ha tornat a trobar la inspiració. Aquesta última etapa s'ha dedicat a la seva família, a la seva dona (Charlotte Gainsbourg) i als seus quatre fills. Tots ells sembla que són els responsables dels seus fracassos, de totes les dones que mai tornarà a tenir, de tots els cotxes que mai conduirà i de no viure a Roma, la seva ciutat favorita. De la nit al dia, tot comença a canviar al seu voltant: l'amor incondicional de la seva dona comença a flaquejar, els seus fills decideixen independitzar-se, i apareix del no-res “Estúpid” un gos una miqueta peculiar que l'ajudarà a entendre que la seva vida podria convertir-se en la seva millor història.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Mon chien stupide
Gènere:
Comèdia
Països:
França, Bèlgica
Estrena en cinemes:
12/11/19
Recaptació: 141.184,00 €
Espectadors: 24.401