7,2

Buda 2: Camí a la il·luminació

· 85min.

Esperadíssima continuació de la immortal saga creada per Osamu Tezuka i pel productor de mítiques sèries d'animació com BOLA DE DRAC.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Tres anys després de l'estrena de la primera part (BUDA: EL GRAN VIATGE) ens arriba aquesta esperadíssima continuació de la immortal saga creada per Osamu Tezuka i pel productor de mítiques sèries d'animació com BOLA DE DRAC.
BUDA 2: CAMÍ A LA IL·LUMINACIÓ suposa un pas endavant en la història immortal d'una de les figures espirituals més importants de la història de la Humanitat. Fa 2500 anys , Siddhartha va néixer al Regne de Shakya de l'Índia, però va renunciar a la seva posició com a Príncep hereu per poder descobrir el món. En aquesta nova etapa del seu viatge cap a la il·luminació coneixerà a nous companys, com Assaji, un estrany noi que pot predir el futur, o Dhepa, un monjo amb un sol ull. Aclaparat per tot el patiment que l’envolta, Siddhartha no és conscient que mentre ell continua el seu viatge, el Regne de Kosala, liderat pel Príncep Virudhaka , es prepara per dur a terme l'atac definitiu contra Shakya.

Direcció i repartiment

Direcció:
Toshiaki Komura

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Buddha 2: The Endless Journey
Gèneres:
Animació, Aventures
País:
Japó
Veure fitxa:
IMDB