7,7

Bye Bye Germany

· 102min.

El jueu que li explicava acudits a Hitler. Alemanya després de l'Holocaust. Històries commovedores, gracioses i amargues sobre la reconciliació en la postguerra.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una comèdia descarada, respectuosa i aconseguida sobre els jueus que es van quedar a Alemanya després de passar pels camps de concentració. Històries commovedores, gracioses i amargues que projecten una mirada original sobre la reconciliació en la postguerra a càrrec del director de "Irina Palm", i basada en les novel·la de Michel Bergmann, "The Travelling Salesmen". 

Frankfurt, 1946. Un camp de deportació. David Berman i els seus sis amics, tots supervivents de l'Holocaust, tenen un únic propòsit: anar a Amèrica tan aviat com sigui possible. Per a això necessiten diners. Molts diners. No és una tasca fàcil en aquests temps difícils. Els sis talentosos amics munten un prometedor negoci de venda de roba de llit, un producte que està molt demandat entre els alemanys. Però el David guarda un obscur passat que provocarà que l'oficial nord-americana Sara Simon comenci a investigar-lo. Per què té dos passaports? Per què va visitar el refugi de Hitler a la muntanya? Va col·laborar amb els nazis?

Direcció i repartiment

Direcció:
Sam Garbarski

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Alemany • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Es war einmal in Deutschland...
Gèneres:
Comèdia, Drama
Estrena en cinemes:
22/09/17
Recaptació: 124.467,99 €
Espectadors: 21.468