7,6

Capitalisme: Una història d'amor

· 122min.

El controvertit Michael Moore analitza l'impacte que el domini de les grans corporacions ha tingut en la vida diària dels americans (i per defecte, en la de la resta del món).
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

El sempre controvertit Michael Moore analitza el desastrós impacte que el domini de les grans corporacions ha tingut en la vida diària dels Americans ( i per defecte, en la de la resta del món).
Des de l'Amèrica profunda fins als salons del poder a Washington, i d'aquí fins a arribar a l'epicentre financer global a Manhattan, Michael Moore porta als espectadors una vegada més a un territori encara no explorat. Amb humor i indignació, CAPITALISME, UNA HISTÒRIA D’AMOR indaga en una pregunta tabú: quin és el preu que Amèrica paga diàriament per l'amor que sent pel capitalisme? Avui, el somni americà sembla més un malson quan veiem que les famílies paguen el seu deute amb els seus treballs, les seves llars i els seus estalvis. Moore ens porta a casa de persones ordinàries les vides de les quals s'han vist totalment transformades per aquesta situació; va a la recerca d'explicacions a Washington, DC i en general a tot arreu on puguin proporcionar-li informació. El que troba són els símptomes massa coneguts d'una relació sentimental que se n’ha anat en orris: mentides, abusos, traïcions... i 14.000 treballs que s'han anat perdent dia rere dia.

Direcció i repartiment

Direcció:
Michael Moore

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Capitalism: A Love Story
Gènere:
Documental
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
08/01/10
Recaptació: 184.475,00 €
Espectadors: 29.691
Veure fitxa:
IMDB