7,6

Cargo 200

· 90min.

La pel·lícula més controvertida i impactant de Balabanov. Un conte sinistre i contundent sobre els últims dies de l'URSS que diversos cinemes no es van atrevir a projectar.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Cap pel·lícula de Balabanov, ni tan sols “Brother” o “War”, havia causat l'impacte que va provocar l'estrena d'aquesta sinistra i contundent pel·lícula sobre els últims dies de la Unió Soviètica. “Cargo 200” rep el seu nom del que tenien els carregaments de soldats morts en combat que tornaven de la guerra de l'Afganistan per a ser enterrats en la seva terra natal. 
1984. L'URRS travessa l'avantsala de la Perestroika, i el règim dóna els seus últims i més virulents espertenecs. L'Artem visita al seu germà, un alt càrrec del Partit Comunista que viu en una petita població. La seva filla festeja amb un noi que es diu Valery, que la porta a festes on corre l'alcohol i s'escolta heavy metal. Després d'una d'aquestes celebracions, la noia desapareix. A partir d'aquí, una sèrie de personatges i històries s'entrecreuen formant un tapís en el qual la violència s'acabarà desfermant de manera inapel·lable. 

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Rus • Subtítols: Espanyol i Anglès

Més informació

Títol original:
Gruz 200
Gènere:
Thriller
País:
Rússia

Títols similars