7,2

Cartes de la guerra

· 105min.

Basada en un llibre del reeixit autor portuguès António Lobo Antunes reuneix les cartes que un jove soldat va enviar a la seva dona durant la Guerra Colonial.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Basada en un llibre del reeixit autor portuguès António Lobo Antunes. La novel·la epistolar, publicada el 2005, reuneix les cartes que un jove soldat va enviar a la seva dona des d'Angola entre 1971 i 1973, durant la Guerra Colonial. Igual que el mateix Lobo Antunes, el jove soldat és metge i escriptor en potència. Amb la seva bella i captivadora òpera prima Ivo M. Ferreira honora la memòria dels homes que van servir durant la Guerra Colonial Portuguesa, i treu a la llum la infàmia a la qual van estar exposats durant i després de la guerra. I ho fa partint del més embriagador romanticisme, apuntant amb objectiu precís als mals provocats pel colonialisme. 

1971. La vida d'António Lobo Antunes es veu brutalment interrompuda quan l'exèrcit portuguès el recluta per exercir com a metge en una de les pitjors zones de la guerra colonial, l'Est d'Angola. Allunyat de tot el que estima, escriu nombroses cartes a la seva jove esposa, embolicat en un ambient cada vegada més violent. A mesura que el canvien de destinació, s'enamora d'Àfrica i madura políticament. Al seu costat, tota una generació lluita contra la desesperació i es pregunta si tornarà a casa algun dia. En un escenari bèl·lic tan incert, les cartes es converteixen en el seu únic vincle amb la supervivència

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Portuguès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Letters from War (Cartas da Guerra)
Gènere:
Drama
País:
Portugal
Estrena en cinemes:
16/06/17
Recaptació: 32.727,00 €
Espectadors: 5.502