6,9

Casa de Ningú

· 71min.

Docu-assaig que reflexiona, des del punt de vista de dues comunitats envellides, sobre la memòria, la productivitat, el treball i la seva pròpia extinció com a comunitat.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La professora, realitzadora, assagista, critica i productora cultural Ingrid Guardiola dirigeix el seu primer llarg, un retrat poètic de les víctimes d'un sistema polític despietat i unes normes socials que només atenen a la productivitat: dues comunitats de gent gran, una a Barcelona i una altra a Lleó. 

"Casa de ningú" és un docu-assaig que reflexiona, des del punt de vista de dues comunitats envellides, sobre la memòria, la productivitat, el treball i la seva pròpia extinció com a comunitat. La narració transcorre en una residència urbana de gent gran en un barri de Barcelona, i en una antiga colònia minera víctima de la despoblació i de la globalització econòmica i financera a Lleó. Les dues localitats viuen cristal·litzades, com si fossin les restes d'un temps que, amb resignació, serenitat i sentit de l'humor, va desapareixent.
Aquesta pel·lícula opta al Premi de la Crítica de l’ACCEC.

Direcció i repartiment

Direcció:
Ingrid Guardiola

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya