5,4

Cataluña Espanya

· 71min.

Documental que reflexiona sense posicionar-se en cap bàndol sobre l’encaix de Catalunya a l’estat espanyol i la seva relació política i social.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Avui és més necessari que mai que els catalans ens expliquem a Catalunya i fora d'ella. Fins ara sembla que no s'ha trobat la manera que Catalunya i Espanya encaixin. La desinformació, el desconeixement i la poca difusió de la realitat catalana a la resta d'Espanya, fan que sigui necessari, ara més que mai, un esforç de reflexió de la societat civil. El diàleg ha d'obrir-se amb un horitzó ambiciós i europeu.
Volem, com va fer LA PILOTA VASCA de Julio Medem al seu moment, empènyer a la reflexió ajudats per la visió serena de pensadors de totes les tendències, més que per polítics, que ja tenen el seu espai als mitjans. Des de Xavier Rubert de Ventós a Albert Boadella, des de Miguel Herrero i Rodríguez de Miñón a Curri Valenzuela, més de trenta homes i dones raonant i sacsejant els nostres prejudicis sobre el sentit dels Estats i de les Nacions, ara que ja és el futur!

Direcció i repartiment

Direcció:
Isona Passola

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
23/04/09
Recaptació: 129.079,25 €
Espectadors: 22.329
Veure fitxa:
IMDB