7,1

Clímax

· 93min.

La guanyadora del Festival de Sitges 2018. Controvertida, excitant, extrema, "Clímax" es tota una experiència. Benvingut a la pitjor festa de la teva vida.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La guanyadora del Festival de Sitges 2018. Controvertida, excitant, extrema, "Clímax" es tota una experiència. Benvingut a la pitjor festa de la teva vida.

A mitjans dels anys noranta, vint joves ballarins de dansa urbana que s'havien reunit per unes jornades de tres dies d'assajos en un internat en desús situat al cor d'un bosc, fan el seu últim ball comú i després celebren una última festa de celebració al voltant d'una gran font de sangria. Aviat, l'atmosfera es torna elèctrica i una estranya bogeria els atraparà tota la nit. Els sembla obvi que han estat drogats, però no saben per qui ni per què.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Climax
Gènere:
Thriller
País:
França
Estrena en cinemes:
11/10/18
Recaptació: 123.750,00 €
Espectadors: 20.935

Et transporta per la festa com si hi fossis allà.

No entenc que ha passat amb les valoracions "decimals". Estava molt i molt bé puntuar una peli amb un 7,5 o un 6,5... Aquesta peli crec que és de 6,5. Està bé, és sorprenent la direcció, original i una experiència realment innovadora. Per contra, trobes que li falta alguna cosa per arredonir i posar-li un notable, i des del meu punt de vista sobra un poc de metratge de ball (tot i ser xulo, li sobren alguns minuts) ... Així que jo li posaria un 6,5. Bé, quasi notable.