7,8

Complicit: El preu de la tecnologia

· 90min.

Mentre gaudim dels nostres aparells electrònics d'última generació centenars de treballadors xinesos emmalalteixen per culpa dels productes químics que s'empren en la fabricació.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Estrena en exclusiva. Mentre gaudim dels nostres aparells electrònics d'última generació centenars de treballadors xinesos emmalalteixen per culpa dels productes químics que s'empren en la fabricació.

La Xina produeix el 90% dels aparells electrònics del món. Segons xifres oficials, cada cinc hores, un treballador s'enverina a causa de l'alta toxicitat dels productes químics emprats per fabricar-los. Però les xifres reals són molt més grans. Rodada d'incògnit durant tres anys, COMPLICIT segueix al treballador i activista Yi Yeting així com a un grup de treballadors que lluiten per millorar les condicions de treball a les fàbriques. Mentre lluita contra la leucèmia, en Yi Yeting ensenya als altres conceptes bàsics de dret per preparar la batalla legal contra els seus caps, i funda una cooperativa per poder ajudar a altres empleats malalts. La seva missió: destapar la gran mentida d'algunes de les marques tecnològiques més grans del món.

Direcció i repartiment

Direcció:
Heather White
Repartiment:
Yi Yeting

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Mandarí • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Complicit
Gènere:
Documental
País:
Estats Units