7,7

Concert homenatge a Oriol Perucho

· 78min.

Concierto homenatge a Oriol Perucho. Una ocasió única i difícilment repetible per veure sobre l'escenari a tots els músics en actiu de l'escena musical alternativa dels anys 70.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Un documental que recull el concert homenatge a Oriol Perucho que es va fer a la Sala Apolo el 6 de novembre del 2017. Una ocasió única i difícilment repetible per veure sobre l'escenari a tots els músics en actiu de l'escena musical alternativa dels anys 70. 

El concert va ser un emotiu tribut a aquest músic tan singular. Durant hora i mitja van desfilar per l'escenari de l'Apolo amics i companys musicals de Perucho, fent reviure la seva música. El pes del concert va recaure en la banda, formada per a l'ocasió, Escamot Vollinga (Eduard Altaba, Enric Cervera, Saki Guillem, Nèstor Munt, Jordi Nico, Pep Pascual, Oriol Pons de Vall "Ginger", Quico Samsó, Ramon Solé, Martí Soler, Rafael Zaragoza "Zarita") però també es van sumar formacions mítiques com: Moisés (Jordi Golmayo, Pep Pascual, David Soler), la Bel Canto Orchestra (Roger Atrofe, Enric Casassas, Pascal Comelade, Gat, Pierre Bastien, Oriol Luna, Pep Pascual) i els cantants Pau Riba i Anna Subirana, i també formacions actuals que segueixen l'estela de l'experimentació iniciada els primers anys 70: BEC (Pierre Bastien, Juan Crek, Eli Gras), Cabo San Roque (Roger Aixut , Oriol Luna, Pepe Seguí, Laia Torrent), Mil Cogotes (Roger Atrofe, Hara Kraan, Oriol Luna, "Panotxa"), i la ballarina Sònia Sánchez.

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Concierto homenaje a Oriol Perucho
País:
Espanya