7,1

Corporate

· 91min.

Qué pot dur a un treballador a llençar-se per la finestra? Un thriller sobre el mobbing en el que una directora de RRHH intenta forçar la renuncia dels treballadors de la seva empresa.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Qué pot dur a un treballador a llençar-se per la finestra? Un thriller sobre el mobbing en el que una directora de RRHH intenta forçar la renuncia dels treballadors de la seva empresa.
L'Emilie (Céline Sallette) ha estat recentment contractada pel seu superior, Stéphane Froncart (Lambert Wilson), com a cap de recursos humans de la multinacional ESEN per la seva falta d'escrúpols. La seva missió és aconseguir que els empleats que l'empresa ja no vol, renunciïn ells mateixos i així l'empresa es lliuri de ser acusada d'acomiadar centenars de treballadors. L'estratègia d'ESEN és crear una sèrie de circumstàncies adverses al treballador seleccionat perquè, amb el temps, presenti la seva renúncia. L'Emilie segueix el programa amb total obediència, fins que un dia, un dels seus empleats se suïcida saltant des de la finestra de la seva oficina.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Gènere:
Thriller
País:
França
Estrena en cinemes:
25/05/18
Recaptació: 68.771,00 €
Espectadors: 11.324