8,4

Cors rebels

· 103min.

Documental tremendament inspirador sobre un cor format per gent gran que interpreta temes emblemàtics de la història del rock.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Documental tremendament inspirador sobre un cor format per gent gran que interpreta temes emblemàtics de la història del rock.
S'anuncien com a "Gent gran portant-se malament" i és un cor que no s'assembla a cap altre. Young@heart està integrat per jubilats d'entre 75 i 93 anys, residents a Northampton, Massachusetts, que han rebut crítiques excel·lents a tot arreu del món on han actuat. A una edat en què moltes persones han mort o estan passant els seus últims dies en residències per a ancians, aquests jubilats s'han pujat a l'escenari per cantar a plena veu temes rock d'Outkast, Jimi Hendrix o Radiohead. Aquest commovedor documental segueix als membres del cor mentre preparen un nou espectacle al llarg del qual va aflorant un extraordinàriament íntim retrat d'un excepcional grup de persones els cossos de les quals poden haver envellit, però que senzillament es neguen a que el seu esperit envelleixi.

Direcció i repartiment

Direcció:
Stephen Walker

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Young@Heart
País:
Regne Unit
Estrena en cinemes:
05/12/08
Recaptació: 31.208,70 €
Espectadors: 5.365
Veure fitxa:
IMDB