8

Custòdia Compartida

· 94min.

El que comença com "Kramer contra Kramer" acaba per transformar-se en "L'home del sac", en una obra de terror domèstic que evoca "La Nit del Caçador" i "La Resplendor".
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una esgarrifosa mostra de thriller familiar, una mena de drama íntim que acaba per submergir-se en la violència domèstica construint-se sobre els codis del cinema de suspens. El que comença com una mena de "Kramer contra Kramer", com una pel·lícula aparentment destinada a reflexionar sobre els drets parentals, acaba per transformar-se en "L'home del sac", en una obra d'autèntic terror que evoca fins i tot títols totèmics com és el cas de "La Nit del Caçador" o "La Resplendor", per desembocar en la millor pel·lícula sobre el maltractament de gènere que s'ha fet des de "The Police Officer Wife" i més recentment "Refugiat". 

La Myriam i l'Antoine s'han divorciat. Per protegir el seu fill petit del seu violent marit, la Myriam demana la custòdia, però la jutge decideix concedir-la compartida entre tots dos cònjuges. Víctima d'un pare gelós, i en l'afany de protegir la seva mare assetjada, en Julien farà tot el que estigui al seu abast perquè no passi el pitjor.

Els subtítols i el doblatge s'han realitzat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Direcció i repartiment

Direcció:
Xavier Legrand

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Espanyol i Català
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Jusqu'a la Garde
Gèneres:
Drama, Thriller
País:
França
Estrena en cinemes:
09/04/18
Recaptació: 216.026,00 €
Espectadors: 37.856