5,1

Dark Night

· 82min.

Un thriller esgarrifós que seguint les petjades de "Elephant", s'inspira en l'atroç massacre ocorreguda en 2012 en un cinema de Colorado mentre es projectava "El Caballero Oscuro".
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

En el curs d'un dia, 6 estranys es veuen embolicats en una massacre en un multicine. La pel·lícula que veuen és "El Caballero Oscuro: la llegenda reneix" i la que protagonitzen, "Dark Night"; un retrat esgarrifós del terrorisme juvenil a Amèrica del Nord que, en la línia de "Elephant", recrea la Massacre d'Aurora 2012. Dotze morts i cinquanta-nou ferits va ser el seu esgarrifós balanç. Amb un total de setanta-una víctimes entre morts i ferits, va ser el major tiroteig massiu en la història dels Estats Units fins a la massacre de la discoteca Premi d'Orlando el 2016.

Un dia xafogós d'estiu en un suburbi dels Estats Units. Un adolescent de rostre afligit juga a videojocs. Un veterà de la guerra de l'Iraq traumatitzat lluita per recuperar el contacte amb la família. Un immigrant intenta no cridar l'atenció, mentre que un aspirant a model és el que busca sense cap èxit. L'única cosa que aquestes persones tenen en comú és la seva desesperació. Però, a mesura que el sol es pon, tots queden atrapats en un mateix i terrible esdeveniment. "Dark Night" s'inspira en l'atroç massacre ocorreguda el 2012 a un cinema a Aurora, Colorado, mentre es projectava "El Caballero Oscuro: La llegenda reneix". Els seus diferents episodis s'uneixen per acabar acoblant un inquietant retrat dels EE. UU que aprofundeix en la psique d'una nació insegura i alienada.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Espanyol i Català

Més informació

Gènere:
Thriller
País:
Estats Units

Títols similars