6,4

Darkness

· 98min.

Inquietant pel·lícula de terror, rodada en anglès, que fou el segon llargmetratge en solitari de Jaume Balagueró després de ELS SENSE NOM.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Inquietant pel·lícula de terror, rodada en anglès, que fou el segon llargmetratge en solitari de Jaume Balagueró després de ELS SENSE NOM. 

A aquesta casa hi ha alguna cosa... Alguna cosa fosca i molt antiga que roman immòbil, amagada i en silenci. Només espera, amagada en la penombra durant anys, traçant plans. De fet, el seu mitjà és la foscor. Només en ella pot manifestar-se i desplaçar-se. I fins i tot d'ella pren el seu nom. I viu aquí des de que algú va tractar d'invocar-la fa més de 40 anys. Perquè aquesta casa guarda un secret, un passat abominable, un acte de maldat inconcebible... Set nens, gent sense rostre, un cercle que ha de ser completat. I sang, molta sang... I una nova família acaba d'instal·lar-se a aquesta casa. Un nen petit. Un pare inestable capaç de perdre els nervis en qualsevol moment. Un blanc perfecte. El lloc exacte en l'instant precís. Perquè pot ser que res sigui casual, que tot hagi estat calculat des del principi, en un pla diabòlic, mil·limètric i precís, com una bomba de rellotgeria. La malaltia del pare, la casa, els cercles, els nens... L'última jugada mestra de la foscor. Ja només fa falta moure les peces.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Terror
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
11/10/02
Recaptació: 4.048.792,77 €
Espectadors: 903.036
Veure fitxa:
IMDB