6,8

Dead Man's Bluff

· 107min.

Caricatura de la màfia russa dels 90 amb ressons de les primeres pel·lícules de Guy Ritchie i Quentin Tarantino. Una comèdia negra i violenta.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Amb clars ressons de les primeres pel·lícules de Guy Ritchie i Quentin Tarantino, i amb un repartiment amb els noms més populars del cinema soviètic, "Dead Man's Bluff" caricaturitza la màfia russa de la dècada dels 90 amb la seva actitud masclista, les seves jaquetes color gerd, les seves gruixudes cadenes d'or i el seu gallet ràpid. Una comèdia negra i violenta que serveix com a genuïna paràbola satírica del món dels “Nous Russos” que controlen l'economia del país mentre introdueixen el capitalisme més salvatge i, literalment, criminal, en la vida quotidiana del seu país. 

El Serguei i el Simon són dos joves mafiosos que es fan amb una partida d'heroïna que pertany a un gàngster local molt temut i respectat. Intenten enganyar-lo, sense tenir en compte la classe d'home amb el qual estan tractant. Tots dos se senten com peix a l'aigua en aquest món i no tenen problemes per fer ús de les armes sempre que calgui. Però també troben temps per a parlar sobre assumptes de la vida quotidiana, com la conveniència de trobar una feina més estable de cara al futur.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Rus • Subtítols: Espanyol

Més informació

Títol original:
Zhmurki
Gèneres:
Comèdia, Thriller
País:
Rússia

Títols similars