8,9

Delphine i Carole

· 69min.

La trobada entre la mítica actriu Delphine Seyrig i la videoartista Carole Roussopoulos ens trasllada a cor del feminisme dels anys 70.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La trobada entre la mítica actriu Delphine Seyrig i la videoartista Carole Roussopoulos ens trasllada a cor del feminisme dels anys 70. Càmera en mà, totes dues s'implicaran en lluites radicals amb insolència, intransigència i molt d'humor. 

Com a part d'aquest projecte de narrar les seves pròpies històries, la Delphine i la Carole també van organitzar tallers de vídeo i van fundar l'arxiu feminista Center Audiovisuel Simone de Beauvoir. Fent ús d'una generosa selecció d'extractes d'obres feministes dels grups de vídeo "Les Insoumuses" i "Video Out", així com de programes d'entrevistes amb Simone de Beauvoir, Marguerite Duras i Chantal Akerman, entre d'altres, aquesta pel·lícula escriu un capítol en la història del feminisme i rastreja els inicis d'una pràctica política creativa que va usar l'audàcia, l'humor i la subversió per unir l'acció col·lectiva, la intervenció dels mitjans i la documentació d'arxiu.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Delphine et Carole
Gènere:
Documental
País:
França