6,4
Premier

Déu meu, però què t'hem fet?

· 97min.

Una de les comèdies franceses més exitoses dels darrers anys, convertida en un fenomen de taquilla a tota Europa. Protagonitzada per un repartiment encapçalat per Christian Clavie.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una de les comèdies franceses de major èxit dels darrers anys, convertida en un autèntic fenomen de taquilla a tota Europa, està protagonitzada per un repartiment coral encapçalat per Christian Clavier (ELS VISITANTS). Nominada al Goya a la Millor Pel·lícula Europea, ha aconseguit captivar a més d'1,3 milions d'espectadors a Espanya. Tant espatarrant com divertida, recupera l'esperit d‘ENDEVINA QUI VE A SOPAR i del llegendari còmic Louis de Funès.
El Claude i la Marie, un matrimoni catòlic i molt conservador, tenen quatre filles, a les quals han tractat d'inculcar els seus valors i principis. Però les noies només els han donat disgustos: la major es va casar amb un musulmà; la segona, amb un jueu, i la tercera, amb un xinès. El matrimoni diposita totes les seves esperances en la filla menor, esperant que, almenys ella, es casi per l'església.

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Francès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?
Gèneres:
Comèdia, Romàntica
País:
França
Estrena en cinemes:
12/12/14
Recaptació: 8.030.480,12 €
Espectadors: 1.216.130
Veure fitxa:
IMDB

Títols similars