7

Diners fàcils

· 119min.

La pel·lícula més taquillera de l'any 2010 a Suècia. Primera part de l'anomenada Trilogia Negra d'Estocolm, va catapultar la carrera del seu director, Daniel Espinosa.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La pel·lícula més taquillera de l'any 2010 a Suècia. Primera part de l'anomenada Trilogia Negra d'Estocolm, va catapultar la carrera del seu director, Daniel Espinosa, que posteriorment va debutar a Hollywood amb EL INVITADO.
Els baixos fons d'Estocolm són el desguàs on han anat a parar totes les deixalles de la societat sueca. Tots volen defensar el seu territori i lucrar-se a qualsevol preu. L'enigmàtica desaparició d'una dona serà el nexe d'unió de tres criminals amb un objectiu comú. Sòlida adaptació del best-seller homònim del suec Jens Lapidus, DINERS FÀCILS entrecreua les històries de tres personatges, un traficant recentment escapat de presó, un pinxo amb problemes familiars i un taxista que somia amb una vida de luxe, en un excitant i multicultural thriller, tremendament realista, en el que el vil metall imposa les seves cruels normes.

Direcció i repartiment

Direcció:
Daniél Espinosa

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Easy Money (Snabba Cash)
Gènere:
Thriller
País:
Suècia
Estrena en cinemes:
26/08/11
Recaptació: 75.197,63 €
Espectadors: 11.786
Veure fitxa:
IMDB