7,2

Doctrina: el pecat original i la reinserció

· 119min.

Drama sobre la reinserció social dirigit per Joan Frank Charansonnet ("Pàtria). Un assassí en sèrie surt de la presó 20 anys després i rep el violent rebuig dels seus veïns.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Drama sobre la reinserció social dirigit per Joan Frank Charansonnet ("Pàtria). Un assassí en sèrie surt de la presó 20 anys després i rep el violent rebuig dels seus veïns.

Un assassí en sèrie que fa més de vint anys que està empresonat rep la visita d'un periodista i ex corresponsal de guerra a l'Orient Mitjà que té l'encàrrec de publicar un article sobre la vida del reclús, realitzant un dur viatge al passat que recorre els moments més impactants de la seva vida, alhora que segueix la seva posada en llibertat i la seva arribada a un petit poble de la Costa Brava, on s'obrirà un intens debat social sobre la reinserció.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gèneres:
Drama, Thriller
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
11/05/18

He comprado un visionado porque vi la publicidad en FB y me interesó mucho su temática. A mi me ha gustado la historia y el final me ha dejado tocado. Es una película humilde de medios pero que en mi opinión y a pesar de las carencias, el guión, la fotografía ( Tiene planos muy bonitos) los personajes, la música y las localizaciones ( Toda la parte del pueblo, la pesca, el monasterio) te atrapan. Un solo pero, algunas pequeñas partes del audio serían mejorables.

(Editat)

Una agradable sorpresa. M'ha fet pensar molt en si tothom es mereix una segona oportunitat? Cinema de autor català de calitat completament recomanable. Bon guió. Molt bona la interpretació del protagonista adult, la seva mare i els personatges del poble de la Costa Brava.