7,9

Dolphin Man

· 79min.

Ens submergim en l'extraordinària història del bussejador Jacques Mayol, el primer capaç de submergir-se a 100 metres sense respiració artificial.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

A quanta profunditat pots arribar amb una sola alenada d'aire? Ens submergim en l'extraordinària història del bussejador Jacques Mayol, el primer capaç de submergir-se a 100 metres sense respiració artificial i que va revolucionar el busseig per apnea mitjançant la introducció de tècniques de ioga i zen. Una història immersiva, una experiència sensorial i transformadora sota l’aigua. 

"Dolphin Man" ens apropa a la vida del llegendari bussejador per apnea que va servir d’inspiració de la pel·lícula de culte "The Big Blue" de Luc Besson. Va viatjar per tot el món, promovent la urgència i necessitat dels humans de tornar a connectar amb la natura. Un retrat íntim de la seva vida que revela com ‘l’home-dofí’ va forçar els límits del cos i la ment, no només per batre rècords sinó també amb l'esperança de descobrir l'afinitat més profunda entre els éssers humans i el mar.

Direcció i repartiment

Direcció:
Lefteris Charitos

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Gènere:
Documental