7,1

El Crit

· 83min.

Adaptació del cèlebre relat de Rober Graves, autor de "Jo, Claudi", va obtenir el Gran Premi del Jurat al Festival de Cannes. Dirigida per Jerzy Skolimowski ("Treball clandestí").
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Adaptació del cèlebre relat de Rober Graves, autor de "Jo, Claudi", "El crit" va obtenir el Gran Premi del Jurat al Festival de Cannes. Dirigida per Jerzy Skolimowski ("Les aventures d'en Gerard", "Treball clandestí").


El sol brilla en un verd camp on se celebra un partit de cricket. Es tracta de la competició anual entre els habitants del poble i el personal de l'hospital mental de la zona. A la tenda on s'ha muntat el panell amb el marcador es troben dos pacients: Crossley i Robert Graves. El Crossley relata una esgarrifosa història sobre com els seus poders sobrenaturals li permeten arribar a assassinar utilitzant un crit après dels aborigens australians. Tot i que el Graves s'agafa la història com la mera fantasia d'un malalt mental, en el transcurs del partit passa alguna cosa que li fa qüestionar la seva pròpia salut mental.

Direcció i repartiment

Direcció:
Jerzy Skolimowski

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Espanyol i Català

Més informació

Títol original:
The Shout
País:
Regne Unit
Recaptació: 101.041,55 €
Espectadors: 74.917
Veure fitxa:
IMDB