7,2

El gran manipulador

· 87min.

Revelador documental sobre una de les figures més controvertides de la política internacional, l'exconseller de Donald Trump i pope de l'extrema dreta mundial, Steve Bannon.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Estrena en exclusiva. Revelador documental sobre una de les figures més controvertides de l'estratègia política internacional, l'exconseller de Donald Trump i pope de l'extrema dreta a tot el món, Steve Bannon. 

A l'agost del 2017, tot just una setmana després de la manifestació dels supremacistes blancs "Unite the Right" a Charlottesville, que va deixar un mort i 30 ferits, Steve Bannon abandona el seu càrrec al govern de Donald Trump. Inicia llavors una carrera a nivell global per cohesionar diversos moviments d'extrema dreta a tot el món. Aquest documental ens ofereix un acostament sense precedents a la figura de Bannon, des de les Eleccions intermèdies d'Estats Units del 2018, fins els preparatius de les Eleccions al Parlament Europeu del 2019, en les quals es preveu un preocupant ascens dels partits d'extrema dreta.

Els subtítols i el doblatge s'han realitzat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Direcció i repartiment

Direcció:
Alison Klayman

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català • Subtítols: Català
Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
The Brink
Gènere:
Documental
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
10/05/19

Títols similars

arturxic

Un film documental que deixa veure (i explica) per què l'onada populista d'ultradreta s'escampa com una taca d'oli -i desapercebudament- per tot Europa, els EUA i otras parts del món sens que sembli que "ningú hi faci res".

Molt recomanable.