El gran manipulador
El gran manipulador

El gran manipulador

The Brink

Àudio i subtítols

Versió en Català

  • Àudio: Català
  • Subtítols: Català

Versió Original amb Subtítols en Català

País

Estats Units

Any de producció

2019

Gènere

Documental

Estrena en cinemes

10/05/19

Sobre la pel·lícula

Estrena en exclusiva. Revelador documental sobre una de les figures més controvertides de l'estratègia política internacional, l'exconseller de Donald Trump i pope de l'extrema dreta a tot el món, Steve Bannon. 

A l'agost del 2017, tot just una setmana després de la manifestació dels supremacistes blancs "Unite the Right" a Charlottesville, que va deixar un mort i 30 ferits, Steve Bannon abandona el seu càrrec al govern de Donald Trump. Inicia llavors una carrera a nivell global per cohesionar diversos moviments d'extrema dreta a tot el món. Aquest documental ens ofereix un acostament sense precedents a la figura de Bannon, des de les Eleccions intermèdies d'Estats Units del 2018, fins els preparatius de les Eleccions al Parlament Europeu del 2019, en les quals es preveu un preocupant ascens dels partits d'extrema dreta.

Els subtítols i el doblatge s'han realitzat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

direcció

Alison Klayman

Premis
Te la recomanem per...

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

arturxic

Un film documental que deixa veure (i explica) per què l'onada populista d'ultradreta s'escampa com una taca d'oli -i desapercebudament- per tot Europa, els EUA i otras parts del món sens que sembli que "ningú hi faci res".

Molt recomanable.

20 febrer 2020