7,1

El que el dia deu a la nit

· 162min.

Adaptació al cinema del best-seller de Yasmina Khadra, dirigida per Alexandre Arcady (pare d'Alexandre Aja) i protagonitzada per Fu'ad Aït Aattou i Nora Arnezeder, entre d'altres.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Adaptació a la gran pantalla del best-seller de Yasmina Khadra, dirigida per Alexandre Arcady (pare d'Alexandre Aja) i protagonitzada per Fu'ad Aït Aattou, Nora Arnezeder, Anne Parillaud, Mohammad Fellag i Vincent Perez.

El Younes només té nou anys quan el seu pare es queda arruïnat. Totalment atabalat per les circumstàncies,decideix confiar el nen al seu germà, un farmacèutic integrat en la comunitat occidental d'Orà (Algèria). El nen creix entre joves colons dels quals es fa amic inseparable. Una existència privilegiada que ni la II Guerra Mundial ni les convulsions d'un nacionalisme àrab en plena expansió poden pertorbar. Fins el dia en què arriba a la ciutat l'Émilie, una jove fascinant que es convertirà en l'objecte de desig de tots ells i que posarà a prova la seva amistat. A "El que el dia deu a la nit", Yasmina Khadra relata una història d'amor apassionada i commovedora que té lloc entre França i Algèria, i que transcorre des de 1930 fins a l'actualitat. Una promesa feta en secret marcarà la vida del jove Younes que veurà perillar l'amor de la seva vida, coincidint amb un país, Algèria, que viurà els seus últims anys com a colònia francesa.

Direcció i repartiment

Direcció:
Alexandre Arcady

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Ce que le jour doit à la nuit
Gènere:
Drama
País:
França
Estrena en cinemes:
02/08/13
Recaptació: 117.726,05 €
Espectadors: 17.577
Veure fitxa:
IMDB