7,8

El Rei Ruc

· 99min.

La jungla està de cap per avall. El Rei Lleó ha decidit jubilar-se i, per una sèrie de divertides circumstàncies, un petit ruc acabarà convertint-se en monarca.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La jungla està de cap per avall. El Rei Lleó ha decidit jubilar-se i, per una sèrie de divertides circumstàncies, un petit ruc acabarà convertint-se en monarca.

El Rei Lleó, el monarca de la jungla, ha decidit jubilar-se i, per donar-li credibilitat al seu successor, la seva consellera Miss Fina i ell han decidit convocar eleccions. El Mangu, un feliç i humil burro rentarobes, acaba sent accidentalment el candidat popular, el qual haurà d’enfrontar-se al Superbus, el successor legítim del Rei Lleó. Tanmateix, el Mangu no sap que la seva candidatura forma part d’un pla macabre de Miss Fina, la qual pretén destronar el Rei Lleó i evitar que el seu fill el succeeixi per tal de poder controlar ella mateixa el tron a través d’un candidat que es deixi portar per les seves ordres. Per fi arriben les urnes a la jungla! Però... aconseguirà el Mangu convertir-se en el monarca que ha promès ser, o es conformarà amb ser una simple titella? Que comenci la campanya electoral!

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió en Euskera
Àudio: Euskera
Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Títol original:
The Donkey King
País:
Pakistan
Estrena en cinemes:
04/10/19
Recaptació: 26.741,00 €
Espectadors: 5.829

Títols similars