5,5

El segon nom

· 95min.

Debut en solitari del valencià Paco Plaza, cocreador de la saga REC. Religió, intriga i mort s'entrecreuen en aquesta història d'una dona que perd la seva innocència.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Debut en solitari del valencià Paco Plaza, cocreador de la saga REC. Religió, intriga i mort s'entrecreuen en aquesta història d'una dona que perd la seva innocència, es desperta en el fosc i pútrid món que l'envolta i descobreix que sota la calmada aparença de la seva petita comunitat hi ha una embolicada teranyina de mentides i un misteri que l'atrapa fins que l'ofega i la porta al límit de la bogeria. 

Un matí, Theodore Logan, respectat empresari d'èxit, condueix el seu cotxe fins a un apartat bosc on inexplicablement posa fi a la seva vida. Daniella Logan, la seva filla de 25 anys comença a reconstruir els últims dies de la vida del seu pare, a la cerca d'una resposta, d'una pista, d'alguna cosa que li permeti comprendre el que ha passat. La cerca de la Daniella l'acosta a la figura d'un home diferent al que ella va conèixer; s'esfuma el rastre del pare amant, de l'home sacrificat i bo que va dedicar la seva vida a fer feliç a la seva filla, i en el seu lloc apareix un home despietat, cruel i perillós.

Direcció i repartiment

Direcció:
Paco Plaza
Repartiment:
Erica Prior, Trae Houlihan

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
El segundo nombre
Gènere:
Terror
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
15/11/02
Recaptació: 431.326,00 €
Espectadors: 96.214
Veure fitxa:
IMDB